صفحه اصلی
امروز: چهارشنبه ۱۷ ام بهمن ۱۴۰۳
English
مهار تورم ، رشد تولید
فهرست اصلی
معرفی
معرفی بیمارستان
ریاست بیمارستان
مدیر داخلی
دفتر پرستاری
مدیر خدمات پرستاری
سوپروایزر بالینی
سوپروایزر آموزشی
سوپروایزر آموزش سلامت
معرفی
پمفلت آموزشی
کنترل عفونت
روانشناسی
بخش های بیمارستان
بخش های درمانی
اورژانس
داخلی
جراحی عمومی
اتاق عمل
زنان
اطفال
زایشگاه
همودیالیز
بخش های پاراکلینیک
آزمایشگاه
رادیولوژی
تغذیه
مدیریت خدمات غذایی
ضوابط و دستورالعمل ها
دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و تولید ، توزیع نگهداری و حمل و نقل و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی
دستورالعمل ارزیابی بهداشتی آشپزخانه وزارت صنعت 95
ضوابط و مقررات واگذاري خدمات غذايي 94
کتاب فرآیندهای مدیریت خدمات غذایی 91
آیین نامه ماده 13 قانون مواد خوراکی آرایشی بهداشتی
سیاست های اجرایی (ضوابط) واحد تغذیه در بیمارستان های کشور- 1396
فرم های ارزیابی و چک لیست ها
چک لیست واحد تغذیه بیمارستان
فرم خام ثبت دمای غذا
مدیریت غذایی اعتبار بخشی سال 95
فرم خام خود ارزیابی ضوابط خدمات غذایی
نحوه ارزیابی زیر محور مدیریت غذایی
راهنمای ضریب تبدیل مواد غذایی خام به پخته
فرم نظر سنجی واحد تغذیه بیمارستان
تغذیه بالینی
واحدهای پشتیبانی اداری
مدارک پزشکی
فناوری اطلاعات
منابع انسانی
مالی و درآمد
دبیر خانه
تجهیزات پزشکی
کارپرداز دارو و تجهیزات
بهداشت محیط
بهبود کیفیت و اعتباربخشی
معرفی واحد
درجه بیمارستان
اعتبار بخشی
معرفی اعتبار بخشی
دستورالعمل،خط مشی و روش اجرایی
جزوه آموزشی اعتبار بخشی
سیاست های اصلی بیمارستان
تحلیل ذینفعان
چکیده برنامه استراتژیک
بهبود کیفیت
شاخص های عملکردی
فرآیند های بیمارستان
واحد ایمنی
فرآیند خطای پزشکی
کمیته ها و تیم های بیمارستان
مدیریت خطر و بلایا
نظام پیشنهادات کارکنان
فرم های بیمارستان
درمانگاه تخصصی
فرم های ارزیابی و چک لیست ها
چاپ صفحه
ایجاد شده در ۸ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۰۸:۲۹ قبل از ظهر
چک لیست واحد تغذیه بیمارستان
فرم خام ثبت دمای غذا
فرم خام خود ارزیابی ضوابط خدمات غذایی
مدیریت غذایی اعتبار بخشی سال 95
نحوه ارزیابی زیر محور مدیریت غذایی
آخرین به روز رسانی:
۸ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۴۹:۲۸ قبل از ظهر
تعداد مشاهده:
17
تمامی حقوق محفوظ و به
"دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گناباد"
تعلق دارد.
طراحی و پشتیبانی:
پورتال زینوپارس