صفحه اصلی
امروز: چهارشنبه ۲۲ ام اسفند ۱۴۰۳
English
مهار تورم ، رشد تولید
فهرست اصلی
معرفی
معرفی بیمارستان
ریاست بیمارستان
مدیر داخلی
دفتر پرستاری
مدیر خدمات پرستاری
سوپروایزر بالینی
سوپروایزر آموزشی
سوپروایزر آموزش سلامت
معرفی
پمفلت آموزشی
فرآیند ارجاع به واحد آموزش پرستاری
کنترل عفونت
دستورالعمل های کنترل عفونت
فرم های کنترل عفونت
پیام های کنترل عفونت
بهداشت دست
روانشناسی
بخش های بیمارستان
بخش های درمانی
اورژانس
داخلی
جراحی عمومی
اتاق عمل
زنان
اطفال
زایشگاه
همودیالیز
بخش های پاراکلینیک
آزمایشگاه
رادیولوژی
تغذیه
مدیریت خدمات غذایی
ضوابط و دستورالعمل ها
دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و تولید ، توزیع نگهداری و حمل و نقل و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی
دستورالعمل ارزیابی بهداشتی آشپزخانه وزارت صنعت 95
ضوابط و مقررات واگذاري خدمات غذايي 94
کتاب فرآیندهای مدیریت خدمات غذایی 91
آیین نامه ماده 13 قانون مواد خوراکی آرایشی بهداشتی
سیاست های اجرایی (ضوابط) واحد تغذیه در بیمارستان های کشور- 1396
فرم های ارزیابی و چک لیست ها
چک لیست واحد تغذیه بیمارستان
فرم خام ثبت دمای غذا
مدیریت غذایی اعتبار بخشی سال 95
فرم خام خود ارزیابی ضوابط خدمات غذایی
نحوه ارزیابی زیر محور مدیریت غذایی
راهنمای ضریب تبدیل مواد غذایی خام به پخته
فرم نظر سنجی واحد تغذیه بیمارستان
تغذیه بالینی
واحدهای پشتیبانی اداری
مدارک پزشکی
فناوری اطلاعات
منابع انسانی
مالی و درآمد
دبیر خانه
تجهیزات پزشکی
کارپرداز دارو و تجهیزات
بهداشت محیط
بهبود کیفیت و اعتباربخشی
معرفی واحد
درجه بیمارستان
اعتبار بخشی
معرفی اعتبار بخشی
دستورالعمل،خط مشی و روش اجرایی
جزوه آموزشی اعتبار بخشی
سیاست های اصلی بیمارستان
تحلیل ذینفعان
چکیده برنامه استراتژیک
بهبود کیفیت
شاخص های عملکردی
فرآیند های بیمارستان
واحد ایمنی
فرآیند خطای پزشکی
کمیته ها و تیم های بیمارستان
مدیریت خطر و بلایا
نظام پیشنهادات کارکنان
فرم های بیمارستان
درمانگاه تخصصی
پملفت آموزشی
چاپ صفحه
ایجاد شده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۵۵:۰۷ قبل از ظهر
داخلی
کم خونی
درد قلبی
انسولین
سندروم کرونری حاد(acs)
انسولبن
آسم
مشترک انسان و دام
فیبریلاسیون دهلیزی
انسداد مزمن ریه
انسولین
دیابت
آشنایی با دیابت
فشار خون
فشار خون 2
گلوکومتر
پیشگیری از عوارض دیابت
خونریزی گوارشی
مسافرت و دیابت
سبک زندگی سالم
نارسایی قلبی
نکات مصرف دارو
مراقبت از پای دیابتی
پنومونی
فشار خون
فشار خون
رژیم غذایی بیماران قلبی عروقی
رژیم غذایی بیماران دیابتی
رژیم غذایی بیماران قلبی عروقی
رژیم غذایی بیماران قلبی
خود مراقبتی در پیشگیری از سرطان
سرطان پستان
سکته قلبی
تغذیه بیماران قلبی
تشنج
زخم بستر
آمبولی ریه
راهنمای استفاده از اسپری تنفسی
دیابت و تغذیه
خود مراقبتی در دیابت
مسمومیت با متادون
نارسایی مزمن تنفسی
افت و افزایش قند خون
اطفال
آسم در کودکان
آسپیراسیون جسم خارجی در کودکان
خروسک یا سندروم کروپ
حمام کردن نوزاد
زردی یا ایکتر
همودیالیز
دارو های بیماران دیالیزی
مشکلات استخوانی در بیماران دیالیزی
مراقبت از راه های عروقی
آموزش تغذیه در مددجوی دیالیز خونی
مراقبت از کاتتر
محدودیت مایعات
اورژانس
جراحی
کلینیک تخصصی
زایشگاه
زنان
زایشگاه
روانشناسی
قلب و عروق
آخرین به روز رسانی:
۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۵۴:۳۸ بعد از ظهر
تعداد مشاهده:
503
تمامی حقوق محفوظ و به
"دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گناباد"
تعلق دارد.
طراحی و پشتیبانی:
پورتال زینوپارس